Medence fedések (500 × 130 képpont)
Cégnév: Fischer-Ker Profil Kft.
Székhelye: 2225 Üllő, Vadvirág utca 8. fszt. 1.a.
Cégjegyzékszáma: 13 09 209181 
Képviseletében eljár: Halász Ferenc ügyvezető
Telefonszám: 06 30 670 8600
 
2. Tárhely Szolgáltató adatai:

2.1.1. Az Előfizetői Szerződésben meghatározott Szolgáltatást a tárhelypark.hu oldal üzemeltetője a Websupport Magyarország Kft. nyújtja Tárhelypark márkanéven.

A cég adatai a következők:

Neve:

Websupport Magyarország Kft.

Székhelye:

1132. Budapest, Victor Hugo utca 18-22.

Adószáma:

25138205-2-41

Cégjegyzékszáma:

Cg.01-09-381419

Bankszámlaszáma:

12011179-01395626-00100003 – Raiffeisen Bank Zrt.

 
 

1. A weboldal bármilyen jellegű meglátogatása esetén az itt közzétett Felhasználási Feltételek érvényesek a weboldalt látogatók részére:

A weboldalon található információk felnőtteknek szólnak. Az oldalakon található információért semmiféle felelősséget nem vállal a Szolgáltató. Az olvasó felelőssége az is, hogy megfelelően értelmezze az információkat.

Ezekért az információkért, mint ahogyan bármilyen más – akár a Szolgáltatótól, akár mástól származó – az internetes weboldalon megjelenő információnak a felhasználásából eredő esetleges károkért vagy hátrányokért semmiféle felelősséget nem vállal a Szolgáltató.

Honlapunk használatakor Ön (a továbbiakban Felhasználó) elfogadja az alábbiakban felsorolt feltételeket, melyeket időről időre megváltoztathatunk.

A leírtak ismeretét természetesnek vesszük, elvolvasásuk elmulasztása nem képezheti semmilyen hivatkozás alapját. A dokumentumban megjelenő, közkeletűen használt fogalmakat (például link, website, weboldal, honlap, mail stb.) külön nem magyarázzuk, mivel ezeket a magyar internetes szaknyelv részeinek tekintjük, és természetesnek tartjuk az ilyen kifejezések jelentésének ismeretét, hiszen az Internet használatához alapvetően szükséges fogalmakról van szó.

2. Szerzői jog:

Minden szerzői jog vagy szellemi tulajdonjog a honlapon található bármely szöveg, kép és más anyaggal kapcsolatosan Szolgáltató tulajdonát képezi.

Az oldalakon látható adatok elképzelhető, hogy nem érvényesek más országokban. Elképzelhető, hogy egyes helyeken tiltják a felhasználásukat, illetve az elolvasásukat. Szolgáltató nem vállalja a felelősséget azokért az esetekért sem, amikor valaki olyan helyről éri el a weboldalt, és úgy használja fel az itt talált információkat ahol, és ahogyan azt a helyi törvények tiltják.

Abban az esetben, ha valaki meglátogatja a weboldalt, úgy tekinthető, hogy a leírtakat tudomásul vette. E tekintetben nincs semmilyen különbség regisztrált és nem regisztrált Felhasználók között. Szolgáltató továbbá fenntartja a jogot, hogy a leírtakat szabadon megváltoztassa. Nem vállal felelősséget az oldalon megjelent információkkal, illetve bármilyen az oldalak látogatásából eredő egyéb káresetre vonatkozóan.

Továbbá – bár igyekszik mindent megtenni a zavartalan felhasználás érdekében –, nem garantálja, hogy a weboldal használata mindig hibamentes lesz, és nem vállal semmilyen felelősséget arra az esetre, ha a látogató számítógépes rendszere vagy egyéb tulajdona vírus okozta fertőzésből származó veszteséget szenved, a weboldal használata során.

Felhasználó a panaszával, kifogásával megkeresheti Szolgáltatót a jelen Szabályzatban található elérhetőségen, aki 15 napon belül válaszol erre.